Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία ΠΔΜ : Συνάντηση με τη Διευθύντρια Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Βασιλική Βόντσα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Συλλόγου ΑμεΑ Εορδαίας

Περιεχόμενο

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε με τη Διευθύντρια Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης κ.Βασιλική Βόντσα.

Κατά τη διάρκεια της εκτενούς συζήτησης είχαμε τη δυνατότητα να εκθέσουμε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας για μια εμπεριστατωμένη ενημέρωση μαθητών, καθηγητών -και ασφαλώς έμμεσα και γονέων- σε θέματα αποδοχής, συμπερίληψης, ενσυναίσθησης. Ως προς αυτή την κατεύθυνση ο Σύλλογος προτίθεται να συνδράμει οποιαδήποτε σχολική μονάδα του το ζητήσει -μέσα στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, των Ομίλων Εθελοντισμού, των Πολιτιστικών προγραμμάτων.

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια που άμεσα ανταποκρίθηκε στους προβληματισμούς μας συμμεριζόμενη την ανάγκη -όχι απλά ενημέρωσης ως προς τη διαφορετικότητα- αλλά καλλιέργειας και συνύπαρξης αρμονικής.

 

Για το Δ.Σ.

 

Η Γεν. Γραμματέας                                                                         Η  Πρόεδρος

 

 

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                                                                ΝΤΕΛΛΑ ΟΛΓΑ

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !