Κωτσιδης Στέφανος

Σπύρο & Σόνια να ζήσετε!!

Σπύρο & Σόνια να ζήσετε!!
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σπύρο & Σόνια να ζήσετε!!
Την Κυριακή στο παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Καρυοχώρι έγινε η στέψη του Σπύρου Ραμπίδη και της Σόνιας Κεβρεκίδου, με κουμπάρους τον Γιάννη και την Μαρία. Το όμορφο τοπίο, η λάμψη των νιόπαντρων, η χαρά συγγενών και φίλων καλεσμένων συνέθεσαν μια πολύχρωμη εικόνα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα! Το ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους στο νέο εξωτερικό πανοραμικό χώρο του Ξενοδοχείου “ΙΩΑΝΝΟΥ” με μουσική της μπάντας Βαλκάνη και του Ποντιακού συγκροτήματος Διονύση Παυλίδη. Ευχή μας να ευτυχήσουν οι νεόνυμφοι και η σημερινή χαρά τους να τους συνοδεύει σε όλη τη ζωή τους!
ΦΩΤΟ από την δεξίωση
Μιχάλης Ραμπίδης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σπύρο & Σόνια να ζήσετε!! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σπύρο & Σόνια να ζήσετε!! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σπύρο & Σόνια να ζήσετε!!
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.