ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Πάντα κοντά στο περιβάλλον

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Για μία ακόμα φορά κοντά στα παιδιά

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Για μία ακόμα φορά κοντά στα παιδιά

 

 

Ουσιαστικό μέρος του προγράμματος δράσης που αναπτύσσει αυτή τη περίοδο ο Δήμος Εορδαίας, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, αποτέλεσε το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, την Πέμπτη 2 Ιουνίου μέσα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης .

Εκτός από μια σειρά δραστηριοτήτων για παιδιά  και επίκεντρο το περιβάλλον, κληρώθηκαν και 3 ποδήλατα, δωρεά του Σωματείου σε μία προσπάθεια να δοθεί το μήνυμα αλλαγής νοοτροπίας και συμπεριφοράς, μέσα από τη χρήση του ποδηλάτου τόσο ως μέσου μετακίνησης όσο και ως μέσου άθλησης-διασκέδασης.

Η παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος αποτελούσε πάντα μια πολύ καλή αφορμή για επαναπροσδιορισμό των σχέσεών μας με τη φύση, τη γη, το νερό, τον αέρα, την κινητικότητα και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, παράλληλα με τις υπόλοιπες δράσεις του, θα κρατά πάντα ανοιχτή την «πόρτα» της γνώσης, της βελτίωσης, της υποστήριξης ενεργειών που βελτιώνουν την καθημερινότητα, αλλά και τις περιβαλλοντολογικές προοπτικές.

 

Συγχαρητήρια στις μικρές μαθήτριες που κληρώθηκαν και έλαβαν τα ποδήλατα και ευχόμαστε καλές βόλτες πάντα με τη χρήση κράνους και ιδιαίτερη προσοχή στο δρόμο.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida
Tagged