Πτολεμαΐδα: Το Σαββατοκύριακο έχουμε Πρωτάθλημα!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Το Σαββατοκύριακο έχουμε Πρωτάθλημα!

Πτολεμαΐδα: Το Σαββατοκύριακο έχουμε Πρωτάθλημα!

 

Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

Με τις συμμετοχές να φθάνουν τις 120 θα πραγματοποιηθούν, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, το Σαββατοκύριακο (19 και 20/11/2022) οι αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ’ Ένωσης Ε3 (46ης Εβδομάδας 2022) Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Οι αγώνες κρίνονται στα 2 νικηφόρα set των 6 games για ταμπλό μέχρι 16αρι, (Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα παιχτεί match tie-break των 10 πόντων) ενώ εάν το ταμπλό της κάθε κατηγορίας είναι 32άρι και άνω μέχρι τη φάση των ημιτελικών θα διεξάγεται σε 2 νικηφόρα set των 4 games. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα παιχτεί match tiebreak των 10 πόντων.

Η επιλογή των αθλητών για την κατάρτιση του ταμπλό θα γίνει με βάση την βαθμολογία της 44ης εβδομάδας 2022 (2 εβδομάδες πριν την εβδομάδα της έναρξης των αγώνων).

Σε πλήρη ετοιμότητα το δυναμικό και οι εγκαταστάσεις του Ομίλου είναι έτοιμα να φέρουν σε πέρας ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και καλούμε τον κόσμο και τους φίλους του αθλήματος να εμψυχώσουν με την παρουσία τους τα παιδιά που θα συμμετέχουν.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!