Πτολεμαΐδα: Παίζοντας Τένις στο 8ο Δημοτικό Σχολείο!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Παίζοντας Τένις στο 8ο Δημοτικό Σχολείο!

Πτολεμαΐδα: Παίζοντας Τένις στο 8ο Δημοτικό Σχολείο!


Σήμερα παίξαμε τένις με τους μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Σε ένα από τα πιο πολυπληθή σχολεία της Πτολεμαΐδας, το 8ο Δημοτικό, συνεχίστηκε σήμερα η ενημέρωση που κάνει κάθε χρόνο ο προπονητής του Ομίλου μας Γιάννης Γκίνος σχετικά με το άθλημα του τένις.

Η αντίδραση των παιδιών δεν ήταν καθόλου διαφορετική από τα παιδιά των άλλων σχολείων αφού και αυτά ανταποκρίθηκαν στην ενημέρωση με μεγάλο ενθουσιασμό και το παιχνίδι με την ρακέτα αποδείχθηκε άκρως διασκεδαστικό.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο οι μαθητές «απαντάνε» στην συγκεκριμένη διαδικασία ενημέρωσης – παιχνιδιού, καθώς αποδεικνύει ότι όλο και μεγαλύτερος αριθμός παιδιών επιλέγει να ασχοληθεί με την αντισφαίριση.

Ο Διευθυντής του σχολείου Δημήτριος Μήγγος και οι εκπαιδευτικοί του συγκροτήματος «αγκάλιασαν», για μία ακόμα φορά, την δράση του Ομίλου μας με μεγάλη χαρά και τους ευχαριστούμε πολύ.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Παίζοντας Τένις στο 8ο Δημοτικό Σχολείο! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Παίζοντας Τένις στο 8ο Δημοτικό Σχολείο!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!