Πτολεμαΐδα: Μαθαίνοντας για το τένις στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Μαθαίνοντας για το τένις στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Πτολεμαΐδα: Μαθαίνοντας για το τένις στο 7ο Δημοτικό Σχολείο


Ταξίδι: στον κόσμο του τένις

Σταθμός: το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όχημα: ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας

Οδηγός: ο προπονητής Γιάννης Γκίνος

Με τα μέσα αυτά κατέστη, σήμερα, εφικτή η «ξενάγηση» των παιδιών στον θαυμαστό κόσμο του τένις, στο πλαίσιο των ενημερώσεων που κάνει ο Όμιλος στα σχολεία της Εορδαίας.

Οι μαθητές δεν έκρυψαν την χαρά τους που ήταν εμφανής καθ’ όλη την  παρουσίαση ιδιαίτερα όταν τους δόθηκε η δυνατότητα να παίξουν τένις.  Αρκετές ήταν και οι απορίες τους γύρω από το άθλημα αλλά και την χρήση της ρακέτας.

Η φιλοξενία που έτυχε, για μία ακόμα φορά, ο Όμιλός μας δια του εκπροσώπου του, προπονητή κ. Γκίνο, θερμή όπως και η οι εκδηλώσεις ενθουσιασμού από την πλευρά των μαθητών με πολλούς από αυτούς να εκφράζουν την επιθυμία να ασχοληθούν με το άθλημα.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή κ. Ευάγγελο Τσάνη, το προσωπικό της σχολικής μονάδας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τα παιδιά του 12ου Δημοτικού Σχολείου την Τρίτη 15/11.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Μαθαίνοντας για το τένις στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Μαθαίνοντας για το τένις στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Μαθαίνοντας για το τένις στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

 

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!