Πτολεμαΐδα: Κάτω από δέκα οι ασθενείς με κορονοϊό στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Κάτω από δέκα οι ασθενείς με κορονοϊό στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Πτολεμαΐδα: Κάτω από δέκα οι ασθενείς με κορονοϊό στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

 

Μονοψήφιος ο αριθμός των περιστατικών με κορονοιό, που τον τελευταίο τρίμηνο νοσηλεύτηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και σήμερα δεν υπερβαίνουν τα εννέα στις απλές κλίνες, για ένα ύποπτο περιστατικό αναμένονται τα αποτελέσματα PCR, ενώ, ύστερα από επτά μήνες περίπου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μεταφέρθηκε  ασθενής  από τη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Κι αυτό, όπως επισημαίνει ο Διοικητής Σταύρος Παπασωτηρίου, από την αρχή  της πανδημίας στο  Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, ένα από τα δεκατρία της χώρας που χαρακτηρίστηκαν Νοσοκομεία αναφοράς για τον covid-19, απευθύνθηκαν περιπτώσεις ασθενών από την Κεντρική Μακεδονία, δίδοντας ωστόσο προτεραιότητα στις ανάγκες  των κατοίκων της Εορδαίας και ευρύτερα της Δ. Μακεδονίας.

Ο μέσος όρος των νοσηλευμένων είναι άτομα ηλικίας άνω των εβδομήντα ετών, ενώ για τις μικρότερες ηλικίας, εφόσον δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα  τα συμπτώματα χαρακτηρίζονται ήπιας μορφής. Σχετικά με τους εμβολιασμούς, η κίνηση, στα δύο κέντρα που λειτουργούν δύο ημέρες εβδομαδιαίως, δεν είναι μεγάλη, γιατί υπάρχει και η επιλογή των  Κέντρων  Υγείας, φέροντας τον αριθμό των εμβολιαζόμενων  στους 10-15 ημερησίως.

 

 

 

ertnews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!