Πτολεμαΐδα: Η καθαρισμένη κολώνα από.. κηδειόχαρτα!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Επιστολή των Προέδρων του Δήμου Κοζάνης με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη στην Κοζάνη του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη
Πτολεμαΐδα: Η καθαρισμένη κολώνα από.. κηδειόχαρτα!

Άξιος και δίκαιος ο μισθός του (αν πρόκειται για δημοτικό υπάλληλο) του ατόμου που καθάρισε από τα κηδειόχαρτα την κολώνα στο κέντρο της πόλης.
Όμως δεν μπορείτε να σκεφτείτε που πέταξε τα κηδειόχαρτα που έβγαλε….
Στον βραχόκηπο στο μικρό παρκάκι όπου η μεταλλικές μέλισσες, σκεπάζοντας μάλιστα και τον προβολέα που βρίσκεται μέσα!!!!!
Έκανες που έκανες την ”καλή πράξη” βρε άνθρωπε, φοβήθηκες να περπατήσεις 20 βήματα πιο κάτω και να πετάξεις τα χαρτιά στους κάδους απορριμμάτων:;;;;
Παράκληση προς τον αντιδήμαρχο καθαριότητας να επιληφθεί του θέματος.
Στο κέντρο της πόλης είμαστε συνδημότες μας….
Λίγη προσοχή δεν βλάπτει…
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Η καθαρισμένη κολώνα από.. κηδειόχαρτα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Η καθαρισμένη κολώνα από.. κηδειόχαρτα! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Η καθαρισμένη κολώνα από.. κηδειόχαρτα!
13-11-2022
Νικόλαος Χρ. Κωτίδης
( Ένας αθεράπευτος, ελεύθερος και αδέσμευτος
ενεργός πολίτης του Δήμου Εορδαίας)

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!