Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες)

Eordaialive Team
0λ ανάγνωσης
Ενημερωτική δράση με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας (φωτογραφίες)

Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες)

 

Σήμερα 4 Νοεμβρίου 2022 οι Μαίες του ΚΥ Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με την 2η ΤΟΜΥ Εορδαίας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου), βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας για να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σχετικά με το μητρικό θηλασμό!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Ενημέρωσαν τους πολίτες για το μητρικό θηλασμό! (φωτογραφίες)

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!