Πτολεμαΐδα: Μια συμβολική κίνηση με Δώρα Αγάπης!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Μια συμβολική κίνηση με Δώρα Αγάπης!
Πτολεμαΐδα: Μια συμβολική κίνηση με Δώρα Αγάπης!

από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας και τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας
πραγματοποιήθηκε στο” Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας”
🙏για να δώσουμε ευχές στους γιατρούς, νοσηλευτές και τους συμπολίτες μας για ταχεία ανάρρωση προσφέροντας Λαμπάδες, Πασχαλινές Κάρτες με ευχές “Αγάπης”που ετοίμασαν μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου με τους εκπαιδευτικούς ,καθώς και τσουρέκια ενόψει Πάσχα.
❣️Να ευχηθούμε από καρδιάς,να είναι πολύ σύντομα στο σπίτι τους και αυτές οι περιπέτειες υγείας που περνούν,να είναι απλά ανάμνηση σε λίγο καιρό.
🙏 Ευχαριστούμε:
Την Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας,αναπληρώτρια Διοικητή κ.Καρασσαβίδου Δέσποινα,την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ.Γιαννοπούλου Εύη, καθώς την Τομεάρχη κ.Κεσίδου Σοφία ,για την θερμή υποδοχη.
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Μια συμβολική κίνηση με Δώρα Αγάπης! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Μια συμβολική κίνηση με Δώρα Αγάπης! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Μια συμβολική κίνηση με Δώρα Αγάπης! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Μια συμβολική κίνηση με Δώρα Αγάπης! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Μια συμβολική κίνηση με Δώρα Αγάπης! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Μια συμβολική κίνηση με Δώρα Αγάπης!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...