Π. Πολάκης στην Πτολεμαΐδα: O ΣΥΡΙΖΑ- Π Σ πρέπει να αναλάβει τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Π. Πολάκης στην Πτολεμαΐδα: O ΣΥΡΙΖΑ- Π Σ πρέπει να αναλάβει τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας

Π. Πολάκης στην Πτολεμαΐδα: O ΣΥΡΙΖΑ- Π Σ πρέπει να αναλάβει τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας


Την  εκτίμηση του ότι «έχει συντελεστεί η  κοινωνική στροφή και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να αναλάβει τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», διατύπωσε, στη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης στην Πτολεμαΐδα, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης εξαπολύοντας συγχρόνως ολομέτωπη επίθεση στην Κυβέρνηση.

Σε μία «μαζική» όπως τη χαρακτήρισε συγκέντρωση, και στον απόηχο των τελευταίων γεγονότων ο κ. Πολλάκης ανέπτυξε «το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης των έξι προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δικαιοσύνη παντού» με
ιδιαίτερα εκτενείς αναφορές στην ακρίβεια, στην πανδημία του covid-19 παραθέτοντας αριθμητικά στοιχεία θανάτων στη χώρα  σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και παγκόσμια δεδομένα, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα, «, είναι η πρώτη χώρα σε θανάτους στη Δ. Ευρώπη και στην 1η δεκάδα στον κόσμο σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού ενώ πέθαναν  8 χιλιάδες εμβολιασμένοι».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ενεργειακά, στις  αυξήσεις των τιμολογίων  του
ηλεκτρικού ρεύματος και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκαν τα ελληνικά νοικοκυριά, στις υψηλές αποδοχές των πρωτοκλασάτων στελεχών της ΔΕΗ, με έμφαση στην απολιγνιτοποίηση και στις συνέπειες για την περιοχή από το κλείσιμο Μονάδων και Ορυχείων.

Παρέμβαση στην εκδήλωση έκανε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ΠΕ Κοζάνης – Καλλιόπη Βέττα

 

 

 

 

ertnews.gr

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!