Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας -Περίπατος στα μονοπάτια των Μετεώρων

1λ ανάγνωσης

Η Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας, σας προσκαλεί να περπατήσουμε    την Κυριακή 3-11-2024 στα μονοπάτια των Μετεώρων, σε αρχαία μονοπάτια ανάμεσα σε γιγάντιους βράχους. Να ανακαλύψουμε ιστορικά μέρη και  να απολαύσουμε μια πεζοπορία κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Θα   γνωρίσουμε αξιοθέατα,  που είναι κρυμμένα μακριά από τα μάτια του κοινού και θα θαυμάσουμε μοναστήρια σε απόκρημνους βράχους. Θα προσκυνήσουμε στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και στην  Μονή Βαρλαάμ.

Η πορεία  θα ξεκινήσει από το Καστράκι και θα τελειώσει  στην Καλαμπάκα.   Στην πορεία της περιήγησής μας, θα έχουμε συνοδούς,  μέλη της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας.

Ώρες πορείας 4-5  ΥΔ Ανάβαση 330μ,  κατάβαση 400μ  –

χιλμ  8,5.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από το πάρκινγκ της αγοράς στις 07,30 πμ, με τουριστικό λεωφορείο 50 θέσεων,  με κόστος 25 ευρώ.  Η  επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στις 17,00μμ.

Αρχηγός της δραστηριότητας: Έλενα Καλταβαρίδου & Γουστέρη Ελένη

Δηλώσεις συμμετοχών στο τηλ 6976773739 Γουστέρη Ελένη.

Από το ΔΣ

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei_03-2026_myHomeMaxim
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis