Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Δήμου Εορδαίας. (εικόνες)

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Δήμου Εορδαίας. (εικόνες)

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Δήμου Εορδαίας. (εικόνες)

 

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των πολιτών ολοκληρώθηκαν οι δράσεις ενημέρωσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην Πτολεμαΐδα, που διοργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, με νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, φορείς συλλόγους και εθελοντές, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

 

Πλήθος παιδιών βρέθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών και στο Πάρκο Δημοτικής Βιβλιοθήκης όπου απόλαυσαν : Ποδηλατοβόλτα, πικ-νικ, ζωγραφική, face painting,παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά, μουσικά όργανα από σκουπίδια, ενώ ενημερώθηκαν για την ανακύκλωση, το φύτεμα και τη διανομή φυτών.

 

Ο Δήμος Εορδαίας εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες στους χορηγούς και αρωγούς όλων των δράσεων και πιο συγκεκριμένα :

 

  • ΔΕΗ Α.Ε.
  • ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.
  • APIVITA Α.Ε.Β.Ε.
  • Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ.
  • Etheleo Essential Oils.
  • Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».
  • ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας Α.Ε.
  • MARIA DECORATION.

 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συλλόγους, τα σωματεία, τις εθελοντικές ομάδες, τις εικαστικές ομάδες, τους φορείς, τα σχολεία, τα ΚΔΑΠ και τους πολίτες που με τη δική τους συμμετοχή και πολύτιμη συνεισφορά κατέστη εφικτή η επιτυχία όλων των πραγματοποιηθέντων δράσεων.

 

Τέλος ο Δήμος Εορδαίας εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες προς όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τα οποία κάλυπταν καθημερινά τα όλα δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

 

draseis perivallontos foto 1 draseis perivallontos foto 8 draseis perivallontos foto 4 draseis perivallontos foto 3 draseis perivallontos foto 2 draseis perivallontos foto 5 draseis perivallontos foto 6 draseis perivallontos foto 7

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida
Tagged