Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, αφήνει για λίγο τις  ρακέτες και πιάνει τα …τσαπάκια.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας : Ταμπλό και πρόγραμμα τουρνουά ενηλίκων της 22ης και 23ης Οκτωβρίου

Καλώντας μέλη, φίλους και κάθε έναν ευαισθητοποιημένο πολίτη να συμμετέχει σε μία δράση που θα μπορούσε να ονομαστεί «πνεύμονας ζωής», ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας θα αφήσει για λίγο τις ρακέτες και θα προβεί στην φύτευση 180 δέντρων σε έκταση των εγκαταστάσεών του στη θέση «Κουρί».

Έπειτα από αίτημα του Αθλητικού Σωματείου, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) Πτολεμαΐδας, παραχώρησε στον Όμιλο 180 δέντρα που θα φυτευτούν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Με τη συμβολή του κλάδου Περιβάλλοντος και χρήσης γης του ΛΚΔΜ (που πρόκειται με ειδικό μηχάνημα να ανοίξει τους λάκκους όπου θα μπουν τα δέντρα), τη συνδρομή του ΕΚΕΤΑ και την πολύτιμη βοήθεια μελών και εθελοντών, ο Όμιλος Αντισφαίρισης προσβλέπει στη δημιουργία ενός πνεύμονα πρασίνου που όχι μόνο θα βελτιώσει τις περιβαλλοντικές συνθήκες αλλά και την αισθητική του χώρου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Καλούμε όποιον επιθυμεί να βοηθήσει στην δεντροφύτευση να βρίσκεται στον χώρο, το Σάββατο στις 10 το πρωί.

Κάθε συνδρομή είναι καλοδεχούμενη και πολύτιμη.

 

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!