Μήνυμα αντιδημάρχου παιδείας Αικατερίνης Κάτσιου για επικείμενες πανελλήνιες εξετάσεις

1λ ανάγνωσης

Αγαπητά μας παιδιά,

 

Με την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, ξεκινά για εσάς μία ιδιαίτερα σημαντική δοκιμασία, αποτέλεσμα πολυετούς προσπάθειας, επιμονής, αλλά και προσήλωσης στους στόχους σας. Οι μέρες αυτές, λοιπόν, αποτελούν, αναμφίβολα, σταθμό στη μαθητική σας πορεία, όχι, όμως, και το μοναδικό κριτήριο που θα καθορίσει το μέλλον και τα όνειρά σας.

Γι’ αυτό, θέλω να σας εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για δύναμη, ψυχραιμία, αισιοδοξία, προτρέποντάς σας να πιστέψετε στις δυνάμεις σας και να «δώσετε» τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, επιδεικνύοντας έμπρακτα ψυχική δύναμη και θέληση.

Φυσικά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να θυμάστε πως η γνώση, οι αξίες και τα πνευματικά αγαθά, εν γένει, που αποκτήσατε είναι τα σημαντικότερα ΕΦΟΔΙΑ για τη ζωή σας.

 

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!!!

Είμαστε όλοι στο πλευρό σας!!!

 

Με εκτίμηση

 

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας

Κάτσιου Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΗ - - Coupons
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis