Η συγκέντρωση- Σιωπηλή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας -”Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς!”(βίντεο – φωτογραφίες)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Η συγκέντρωση- Σιωπηλή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας -''Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς!''(βίντεο - φωτογραφίες)

Η συγκέντρωση- Σιωπηλή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας -”Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς!’

Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας: Κλείνουμε τα κομμωτήρια-κουρεία μας και διαμαρτυρόμαστε σθεναρά για το έγκλημα στα Τέμπη

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κλείνουμε τα κομμωτήρια-κουρεία μας και διαμαρτυρόμαστε σθεναρά για το έγκλημα στα Τέμπη. Χαιρετίζουμε τους μαθητές, απλούς πολίτες,συλλόγους σωματεία και όλους τους φορείς που συμμετείχαν και θα συμμετέχουν σε παρόμοιες κινητοποιήσεις-απεργίες. Απαντούμε στην εγκληματική έλλειψη μέτρων ασφαλείας από όλες τις κυβερνήσεις που για την διασφάλιση του κέρδους και μόνο θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας.

Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς. Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Των νέων ανεκτίμητη.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η συγκέντρωση- Σιωπηλή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας -''Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς!''(βίντεο - φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η συγκέντρωση- Σιωπηλή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας -''Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς!''(βίντεο - φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η συγκέντρωση- Σιωπηλή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας -''Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς!''(βίντεο - φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η συγκέντρωση- Σιωπηλή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας -''Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς!''(βίντεο - φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η συγκέντρωση- Σιωπηλή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας -''Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς!''(βίντεο - φωτογραφίες)

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!