Η συγκέντρωση- Σιωπηλή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας -”Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς!’
Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων Πτολεμαΐδας: Κλείνουμε τα κομμωτήρια-κουρεία μας και διαμαρτυρόμαστε σθεναρά για το έγκλημα στα Τέμπη
Κλείνουμε τα κομμωτήρια-κουρεία μας και διαμαρτυρόμαστε σθεναρά για το έγκλημα στα Τέμπη. Χαιρετίζουμε τους μαθητές, απλούς πολίτες,συλλόγους σωματεία και όλους τους φορείς που συμμετείχαν και θα συμμετέχουν σε παρόμοιες κινητοποιήσεις-απεργίες. Απαντούμε στην εγκληματική έλλειψη μέτρων ασφαλείας από όλες τις κυβερνήσεις που για την διασφάλιση του κέρδους και μόνο θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας.
Τα παιδιά των Τεμπών είναι τα παιδιά μας. Απαιτούμε άμεσα ασφάλεια και μέτρα για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των μέσων μεταφοράς. Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Των νέων ανεκτίμητη.

Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber












