Γ. Καραβασίλης:’ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!!!- ”Κύριε Δήμαρχε Κοζάνης Λάζαρε Μαλούτα”.

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα - Γιάννης Καραβασίλης: Χοντρό δούλεμα και υποτίμηση της νοημοσύνης μας....
ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ. ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.
Την πρώτη φορά δεν σας απαντήσαμε, σεβομενοι τα εσωτερικά σας θέματα των συνεργασιών.
Αλλά εσείς το συνεχίζετε μάλιστα με άκομψο τρόπο που ήδη η ευγένεια μας, θεωρείται αδυναμία που δεν σας απαντάμε, στις τοπικιστικες σας κορώνες.
Η υπόθεση της Υγείας στην Δυτική Μακεδονία μας αφορά εξίσου όλους, γιατί αφορά την υγεία μας. Θέμα που πρώτα θα πρέπει να συζητηθεί στα θεσμοθετημενα όργανα που συμμετεχετε, ΠΕΔ, Περιφερειακό Συμβούλιο κλπ.
Ανοίγετε εκ του πονηρου, ένα θέμα πολύ σοβαρό, που αφορά την υγεία μας, σε μια περίοδο που η Δυτική Μακεδονία δοκιμάζεται με την πολιτική της βίαιης απολιγνιτοποιησης και έχει ανάγκη από ενότητα, ενιαίος λόγος και θέσεις για να αποτρέψουμε την Ερήμωση, την Υποβάθμιση και την ανεργία.
Χωρίς να προηγηθεί ο σχετικός διάλογος και με την Ιατρική κοινοτητα, εσείς επιχειρείτε με ύπουλο τρόπο να αποδομησετε, το Στολίδι της Δυτικής Μακεδονίας το Περιφερειακό Μποδοσάκειο Νοσοκομείο,ματαιος κόπος.
Μην τα θέλετε όλα δικά σας!!!
Το μοντέλο του Αθηναϊκού κράτους, που καταδικαζετε, μην το εφαρμόζετε στην Δυτική Μακεδονία, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!
Καταλαβαίνουμε την αδυναμία της θέσης σας, γιαυτό σας προσκαλούμε να περπατήσετε, τον δρόμο προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο είναι κοντά σας,μικρή απόσταση, δίπλα στην Εγνατία, στο κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας και μπορεί να καλύψει το σύνολο της περιοχής μας, διαθέτει τις καλύτερες κτιριακες υποδομές, με σύγχρονο Ελικοδρόμιο, με παράλληλη λειτουργία ιατρικών σχολών, που μπορεί να λειτουργήσει σε πανεπιστημιακο επίπεδο σε συνεργασία με τα Νομαρχιακά Νοσοκομεία.
Ξέρετε εμάς χρόνια τώρα δεν μας δυσκολεύει η μετακίνηση μας στην Κοζάνη για όλες τις συναλλαγές, με τις δημόσιες υπηρεσίες. Ευκαιρία για καφέ με φίλους μας.
Εσείς γιατί τα θέλετε όλα δικά σας???
Απλά δεν θα σας επιστρέψουμε, να ακυρώσετε την δυναμική παρουσία και λειτουργία του Μποδοσακειου Νοσοκομείου!!!

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!