Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας – Σεμινάρια Βασικής Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (B.L.S)

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας - Σεμινάρια Βασικής Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (B.L.S)

Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας – Σεμινάρια Βασικής Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (B.L.S)


H Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιήσει υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (E.R.C) τέσσερα (4) πεντάωρα πιστοποιημένα σεμινάρια στην Βασική Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (B.L.S), στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, στην αντιμετώπιση πνιγμονής από ξένο σώμα και στην θέση ανάνηψης.
Τα σεμινάρια είναι πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) και η πιστοποίηση είναι αναγνωρισμένη από το Ελληνικό Κράτος, όπως φυσικά και σε όλη την Ευρώπη.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε πολίτες, σε εκπαιδευτικούς, σε προπονητές αλλά και υγειονομικούς που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής (B.L.S), δηλαδή στην υποστήριξη ενός θύματος που βρίσκεται σε καρδιακή ανακοπή.
Το πρόγραμμα δίνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, τόσο σε θεωρητικό αλλά κυρίως σε πρακτικό επίπεδο, ώστε να αναγνωρίσουμε γρήγορα ότι πρόκειται για θύμα καρδιακής ανακοπής, να καλέσουμε άμεσα και σωστά την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα (166/112) και να αντιμετωπίσουμε πρακτικά και ουσιαστικά το γεγονός σε προνοσοκομειακό επίπεδο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν ΕΝΑ από τα παρακάτω σεμινάρια
Σάββατο 03-12-2022 από τις 09:00 έως τις 14:00
Σάββατο 03-12-2022 από τις 15:00 έως τις 20:00
Κυριακή 04-12-2022 από τις 09:00 έως τις 14:00
Κυριακή 04-12-2022 από τις 15:00 έως τις 20:00

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!