Κωτσιδης Στέφανος

Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας : ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια πρώτων βοηθειών

Εθελοντική Δια σωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας : ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια πρώτων βοηθειών
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών
Η Εθελοντική Δια σωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας οργανώνει την πρώτη πέμπτη κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ
σεμινάρια πρώτων βοηθειών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, από τις 17:00- 19:00.
Η βασική γνώση Πρώτων Βοηθειών για όσους ασχολούνται με ορεινές δραστηριότητες είναι απαραίτητη. Για την αντιμετώπιση ενός έκτακτου περιστατικού και δεδομένου ότι η βοήθεια στο
βουνό αργεί να έρθει, δεν αρκεί να έχουμε μαζί μας μία γάζα ή έναν επίδεσμο.
Σε δύσκολες περιπτώσεις, οι ειδικές γνώσεις, η ψυχραιμία και ο εξοπλισμός που θα έχουμε μαζί μας θα καθορίσουν την εξέλιξη του συμβάντος από ένα απλό σε σύνθετο ως και μοιραίο. Πρέπει, λοιπόν, να έχουμε παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών και να έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Το ΔΣ της Ορειβατικής Λέσχης Εορδαίας προτείνει στα μέλη της να παρακολουθήσουν κάποια στιγμή τα παραπάνω σεμινάρια καθώς θεωρεί απαραίτητο να γνωρίζουν όλοι από Πρώτες Βοήθειες.
Από το ΔΣ
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας : ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια πρώτων βοηθειών
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.