Σημαντικές αποφάσεις για έργα υποδομής λήφθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Εορδαίας, δίνοντας λύσεις και ολοκληρώνοντας παρεμβάσεις σε διάφορες περιοχές του Δήμου.
Σημαντικό νέο είναι ότι «ξεμπλοκάρει» η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στην τοπική κοινότητα Αναρράχης. Μετά από δύο προηγούμενους διαγωνισμούς που κηρύχθηκαν άκαρποι, βρέθηκε τελικά ανάδοχος και το έργο παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων.
Παράλληλα, η επιτροπή έδωσε την τελική έγκριση για την παραλαβή δύο έργων που έχουν ήδη ολοκληρωθεί:
- Την ανακατασκευή και συντήρηση δρόμων εντός της πόλης της Πτολεμαΐδας, ένα έργο του οποίου η σύμβαση ανήλθε στο ποσό των 433.388 ευρώ.
- Τις εργασίες αντιστήριξης και επισκευής στις περιφράξεις των κοιμητηρίων στις τοπικές κοινότητες Εμπορίου και Αναρράχης, ενισχύοντας την ασφάλεια των χώρων.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο












