Εορδαία: Γέμισαν ξενοδοχεία και ξενώνες

Εορδαία: Γέμισαν ξενοδοχεία και ξενώνες

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
slider 2 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Εορδαία: Γέμισαν ξενοδοχεία και ξενώνες

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την κίνηση των ημερών του Πάσχα είναι οι ιδιοκτήτες Ξενοδοχειακών Μονάδων αλλά και ξενώνων στην Πτολεμαΐδα, στη Βλάστη και στην περιοχή της Δυτικής Εορδαίας, αφού η πληρότητα άγγιξε το 100%, ενώ, ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία των κρατήσεων για την Πρωτομαγιά.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμού των μετακινήσεων, και των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών, το φετινό Πάσχα έδωσε πραγματικές ανάσες στα  καταλύματα της περιοχής, αν και τα εορταστικά τριήμερα των προηγούμενων μηνών της τρέχουσας χρονιάς πήγαν αρκετά καλά, προσδοκώντας οι επαγγελματίες του κλάδου, ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Από τη Μ. Παρασκευή άρχισαν οι αφίξεις των επισκεπτών, κύρια οικογένειες αλλά και ομάδες, προερχόμενοι από  τα δύο μεγάλα Αστικά κέντρα της χώρας, πολύ περισσότεροι, συγκριτικά με το παρελθόν, από την Αθήνα, αλλά και από την Κρήτη, την Πελοπόννησο, τη Θράκη, την Κεντρική Μακεδονία, παραμένοντας στην περιοχή για τρείς και τέσσερις ημέρες. Σε ότι αφορά το διήμερο της Πρωτομαγιάς οι κρατήσεις στους ξενώνες  κυμαίνονται σε υψηλά  ποσοστά με τους ιδιοκτήτες να εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθούν

 

 

Mαίρη Κεσκιλίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida