Εορδαία: Ανταποδοτικά οφέλη διεκδικεί η Τ.Κ. Περδίκα από τη ΔΕΔΑ

Εορδαία: Ανταποδοτικά οφέλη διεκδικεί η Τ.Κ. Περδίκκα από τη ΔΕΔΑ

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Εορδαία: Ανταποδοτικά οφέλη διεκδικεί η Τ.Κ. Περδίκκα από τη ΔΕΔΑ

 

Διαμαρτύρονται κάτοικοι του Περδίκκα, με αφορμή την όδευση του αγωγού της ΔΕΔΑ, που διέρχεται μέσα από τον οικισμό, γιατί δεν έχουν πληροφόρηση για το έργο και διεκδικούν ανταποδοτικά οφέλη.

Τα ίδια υποστηρίζει και ο πρόεδρος της Κοινότητας Περδίκκα, Φώτης Κεμερλής, τονίζοντας πως δεν ενημερώθηκε από κανέναν για τη διέλευση του αγωγού από το χωριό, κι αυτό θα έπρεπε να γίνει πριν φθάσουν οι εργασίες στο σημερινό στάδιο. Επικοινώνησε αμέσως μετά, με στέλεχος της Εταιρείας, ζητώντας εκτενή ενημέρωση, όπως και να αφήσει η ΔΕΔΑ παροχή, μία βαλβίδα, για τη σύνδεση του χωριού με το δίκτυο φυσικού αερίου, αναμένοντας σήμερα εκ νέου επικοινωνία με υπεύθυνο της εταιρείας.

Μετά τις εξελίξεις αυτές, συνήλθε το Τοπικό Συμβούλιο σε μία πρώτη σύσκεψη και εντός των προσεχών ημερών, πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα ακολουθήσει διευρυμένη συνεδρίαση παρουσία Αντιδημάρχων του Δήμου Εορδαίας και Αντιπεριφερειαρχών, όπως και εκπροσώπου της ΔΕΔΑ, προκειμένου οι κάτοικοι να λάβουν πλήρη γνώση, ενώ, κατά τον κ. Κεμερλή, το ζήτημα αυτό πρόκειται να έλθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας.

Να υπογραμμιστεί, ότι ο Περδίκκας είναι ο μοναδικός οικισμός μέσα από τον οποίο περνά ο αγωγός, ενώ σε Φιλώτα, Λεβαία, Αμύνταιο, με κατεύθυνση τη Φλώρινα, περνάει περιφερειακά.

 

 

 

Mαίρη Κεσκιλίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida
Tagged