Δημόσιο ευχαριστήριο προς το Χειρουργικό τμήμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Δημόσιο ευχαριστήριο προς το Χειρουργικό τμήμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας

Δημόσιο ευχαριστήριο προς το Χειρουργικό τμήμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας


Τα τελευταία τρία χρόνια χρειάστηκε να υποβληθώ σε ισάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις, τις οποίες, χωρίς δισταγμό, έκανα στο Νοσοκομείο μας. Η διαφορά είναι ότι η τελευταία δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά έκτακτη και δύσκολη.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κατ’ αρχάς, το εξαιρετικό ιατρικό team της Χειρουργικής κλινικής που με την εμπειρία του και την επιστημονική του συγκρότηση και στιβαρότητα, αποπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Αλλά δεν «κομίζω κλαύκας εις Αθήνας». Γράφω κάτι που είναι ήδη πασίγνωστο. Η φήμη του τμήματος έχει πλέον εξαπλωθεί στη Δ. Μακεδονία. Το Χειρουργικό τμήμα αποτελεί πλέον καύχημα για το Νοσοκομείο μας και διαφήμιση για την πόλη μας.

Στη συνέχεια, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις νοσηλεύτριες του τμήματος. Τι να πω γι’ αυτά τα κορίτσια; Τί να πρωτοθυμηθώ; Την επαγγελματική τους αφοσίωση; Την ευγένεια και την καλοσύνη με την οποία υπηρετούν, ακατάπαυστα, τους ασθενείς; Ειλικρινά, τις 8 ημέρες που ήμασταν εκεί, τόσο εγώ, όσο και ο αδελφός μου (που τον είχα συνοδό) είχαμε την εντύπωση ότι δεν βρισκόμαστε σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά μάλλον σε κάποιο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο!

Ολόψυχα σας ευχαριστώ όλους και όλες και εύχομαι η Παναγία να σας στηρίζει για να ανταποκρίνεστε πάντοτε στη δύσκολη αποστολή σας και την παρακαλώ να σκεπάζει εσάς και τις οικογένειές σας.

 

Πτολεμαΐδα, 21/11/2022

Βασίλης Κερμενιώτης

[email protected]

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!