Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

ΔΕΤΗΠ: Παρατάθηκε η προθεσμία εξόφλησης οφειλών

Δ.Ε.ΤΗ.Π : 9η Τακτική Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

προς την Τηλεθέρμανση, ότι με την Απόφαση Δ.Σ. της Δ.Ε.ΤΗ.Π. 96/04-08-2023 παρατάθηκε η προθεσμία εξόφλησης έως την 08–09–2023.

Η διοίκηση της ΔΕΤΗΠ κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών αποφάσισε τις εξής ρυθμίσεις:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou
  1. Εξόφληση εφάπαξ, χωρίς προσαυξήσεις.
  2. Διακανονισμό εξόφλησης οφειλών με άτοκεςδόσεις από 28/8/2023 και με τελευταία δόση έως την 31/05/2024 για τις οφειλές περσινής περιόδου (2022-2023), με προϋπόθεση να εξοφληθούν οι οφειλές προηγούμενων περιόδων (2021-2022 ή παλιότερες). Κατά τον διακανονισμό καταβάλλεται το 30% της οφειλής και το υπόλοιπο σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με τελευταία δόση την 31/05/2024.
  3. Ευνοϊκές ρυθμίσεις εξόφλησης σε αποδεδειγμένες περιπτώσεις οικονομικά ευάλωτων καταναλωτών.
  4. Στις ληξιπρόθεσμες οφειλές Τελών Σύνδεσηςπαρέχεται έκπτωση του συνόλου των προσαυξήσεων, εάν εξοφληθεί το σύνολο του οφειλομένου ποσού.

Σε περίπτωση μη τακτοποίησης των οφειλών σύμφωνα με τα παραπάνω μέχρι τις 08/09/2023, η οικοδομή θα σφραγίζεται, χωρίς άλλη ειδοποίηση και δεν θα παρέχεται θερμική ενέργεια κατά τη νέα περίοδο 2023-2024.

Υπενθυμίζουμε στους καταναλωτές ότι με την συνέπειά τους υποστηρίζουν την βιωσιμότητα και τα χαμηλά τιμολόγια της τηλεθέρμανσης αλλά και την εύρυθμη λειτουργία των οικοδομών τους.

Για πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Γραφείο Κοινού της ΔΕΤΗΠ, στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών 24630-55743 ή στο τηλέφωνο της Δ.Ε.ΤΗ.Π. 24630-54420 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Δ.Ε.ΤΗ.Π.

 

 

 

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...