Δ. Μακεδονία: Ανεστάλη η εθελοντική δράση με τα πλαστικά καπάκια

Δ. Μακεδονία: Ανεστάλη η εθελοντική δράση με τα πλαστικά καπάκια

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Δ. Μακεδονία: Ανεστάλη η εθελοντική δράση με τα πλαστικά καπάκια

Χωρίς κάδους ανακύκλωσης, όπου συγκεντρώνονταν πλαστικά καπάκια για τις ανάγκες των μελών του Συλλόγου Αναπήρων πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, παραμένουν 150 σημεία στη Δυτική Μακεδονία, γιατί τα άτομα που εκτελούσαν τα δρομολόγια μεταφοράς του υλικού αδυνατούν να ανταποκριθούν στα έξοδα των οχημάτων τους,  με αποτέλεσμα να ανασταλεί η εθελοντική αυτή δράση.

Η απόφαση σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Μιχάλη Μήγγο, ελήφθη πριν από δύο εβδομάδες περίπου, ύστερα από το αδιέξοδο των επαφών με φορείς, για τη διάθεση ενός μικρού οχήματος ώστε να μεταφέρει το φορτίο στους χώρους αποθήκευσης, και  στη συνέχεια μέσω των εσόδων της ανακύκλωσης, αυτά να διατίθενται για την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων και ορθοπεδικού υλικού, εξυπηρετώντας άπορα μέλη του.

Τη συγκεκριμένη δράση στήριξαν, εξ αρχής, ένθερμα οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας εναποθέτοντας στους κάδους πλαστικά καπάκια, ενώ ακόμη και σήμερα αρκετοί υποστηρικτές αφήνουν ποσότητες του υλικού αυτού. Ο κ. Μήγγος απευθύνει έκκληση σε ιδιώτες που κατέχουν παλαιά οχήματα και δεν τα χρησιμοποιούν, εφόσον το επιθυμούν, να τα προσφέρουν στο Σύλλογο για να επανεκκινήσει το έργο

 

 

 Μαίρη Κεσκιλίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida