Κωτσιδης Στέφανος

Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς!

Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς!
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

“το κοριτσάκι που ήθελε να γίνει γιατρός για να θεραπεύει τα άρρωστα παιδάκια”, αλλά νικήθηκε από τον καρκίνο, γιατί, χθες οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας, τίμησαν τη μνήμη της και προσήλθαν στο προαύλιο του 4ου Δημοτικού Σχολείου για να δώσουν αίμα. Την πρώτη εκδήλωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων – Κηδεμόνων των 4ου και 9ου Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Μαίρη Κεσκιλίδου

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Χαρούμενη θα πρέπει να είναι η μικρή Λυδία εκεί ψηλά στους ουρανούς!

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.