Αθηνά Τερζοπούλου προς την Δημοτική Αρχή : Αξιώνουμε να μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας !    

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Αθηνά Τερζοπούλου προς την Δημοτική Αρχή : Αξιώνουμε να μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας !    

Αθηνά Τερζοπούλου προς την Δημοτική Αρχή : Αξιώνουμε να μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας !

 

Κε Δήμαρχε

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Κες και Κοι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Εορδαίας

 

Μετά την χθεσινή Δημοσιευση του Δημάρχου στα ΜΜΕ  

Για το θέμα της είσπραξης πολλών τιμολογίων εκ του Δήμου μας

Από την ΑντιΔήμαρχο Πολιτισμού και Δημοσίων Σχεσεων του Δήμου  κ. Μαρία Αντωνιάδου ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ Ν’ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ  όπως ΛΕΤΕ, για να πείτε αυτά που δημοσιεύσατε ,διότι Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΟΜΙΚΑ  ότι κάθε φυσικό πρόσωπο και ο Αντιδήμαρχος Και Δημοτικός Σύμβουλος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, εφ όσον προσκομίσει στην αρμόδια Υπηρεσία ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ και δεν ξεπερνάει με τον τελευταίο νόμο τα 10.000 ευρώ ετησίως.

Ουδέποτε σταθήκαμε  στο νομικό μέρος της υπόθεσης, σε όλες τις τοποθετήσεις μας από τον Μάρτιο του 2022 και φτάσαμε 5 πέντε μήνες μετά , να διαιωνίζετε ΕΣΕΙΣ  το ίδιο θέμα μη μπορώντας να πάρετε ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΤΕΣ   ΠΟΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ    γιατί αυτοί που ψηφίστηκαν να υπηρετούν τον κόσμο, αφήνουν π.χ τους εμπόρους απ έξω και κομίζουν χρηματικές ωφέλειες στον εαυτό τους.   

Να υπογραμμίσουμε δε ότι το ανωτέρω φαινόμενο ,να πουλάνε δηλαδή  Αντιδήμαρχοι προϊόντα τους στο Δήμο  δεν παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα τουλάχιστον σ επίπεδο Δυτ.Μακεδονιας ,σε κανέναν Δήμο. Μπορούμε να πούμε ότι πρωτοτυπήσαμε!

Αξιώνουμε να μην  παίζετε με τη νοημοσύνη μας !    

Πτολεμαιδα 9.8.2022

Αξιωμ.αντιπολιτευση του ΔήμουΕορδαιας.

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!