Πτολεμαΐδα: Καταγγελία Αναγνώστη - Μου επιτέθηκαν 3 μεγάλα σκυλιά - Πήρα τηλέφωνο στον δήμο και μου είπανε ότι δεν έχουμε υπεύθυνο για τα σκυλιά

Aπαραίτητη διευκρίνηση για αποφυγή παρεξηγήσεων (του Νίκου Κωτίδη)

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
AΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Aπαραίτητη διευκρίνηση για αποφυγή παρεξηγήσεων (του Νίκου Κωτίδη)

Πριν τρεις ημέρες (04-07-2022) στην προσωπική μου σελίδα του facebook έβαλα τον κάτωθι σχολιασμό ορμώμενος από μια ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας.

«Να που σε κάποιες πόλεις οι σύλλογοι δεν είναι ”σφραγίδες” παίρνουν την τύχη στα χέρια τους. ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ!!!!!

Μικρό σχόλιο για την δική μας πόλη. Ως μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα. Πριν 15 ημέρες απευθύναμε μια επιστολή σε πάνω από 50 συλλόγους και σωματεία της περιοχής μας να στείλουν με απόφαση του Δ.Σ. μια επιστολή στήριξης για τις ενέργειες που κάνουμε ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ –  ΒΕΡΟΙΑΣ      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ….

Ε!!!λοιπόν είναι λυπηρό και μόνο που το γράφω μόνο 2 σύλλογοι ανταποκρίθηκαν οι υπόλοιποι παταγωδώς απαξίωσαν έστω και να μας απαντήσουν διαφωνώντας!!!!!!

Δεν απαξιώνουν την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ, απαξιώνουν την περιοχή μας, απαξιώνουν τα παιδιά μας που γίνονται μετανάστες …απαξιώνουν τα όσα δημιούργησαν σε τούτο τον τόπο!!!!

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!»

Έλα όμως που δυστυχώς στην πόλη και την περιοχή πάντα θα υπάρχουν «οι κακεντρεχείς θερμοκέφαλοι και τα κουτσαβάκια» που πάντα μόνο κριτική κάνουν και πάντα έχουν το ζωνάρι τους ριγμένο κάτω και έτοιμοι για παρεξήγηση.

Έτσι αντί να διαβάσουν με επιμέλεια τον σχολιασμό μου άρχισαν να ενοχλούν με κάθε τρόπο τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και να τον επικρίνουν γιατί δεν στηρίζει την πρόταση για την ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ –  ΒΕΡΟΙΑΣ      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ….

Πως το ερμήνευσαν, πως το σκέφτηκαν, τι έχουν στο μυαλό τους, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

Είμαι λοιπόν υποχρεωμένος προς αποκατάσταση των όποιων παρεξηγήσεων και παρερμηνειών υπάρχουν να διευκρινίσω και να ονοματίσω ότι οι δύο Σύλλογοι που ανταποκρίθηκαν ΑΜΕΣΑ στο κάλεσμα που κάναμε ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την στήριξη της σιδηροδρομικής γραμμής είναι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ και ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.

Όλοι οι άλλοι σύλλογοι και σωματεία στους οποίους αποστείλαμε ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ επιστολή, αλλά και όλα τα σχετικά στοιχεία για να μας στείλουν έστω μια απάντηση, ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Σε όλους λοιπόν αυτούς που διαχειρίζονται τις τύχες των συλλόγων τους και ασχολούνται ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Δύο απλά ερωτήματα θα τους βάλω ως ενεργός πολίτης.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ:

Τι φοβούνται μήπως τους χαρακτηρίσουν «Κομμουνιστές ή Αναρχικούς, και ανατροπείς του δημοκρατικού μας πολιτεύματος;»

Κοινωνίες αγαπητοί μας συνδημότες που δεν αγωνίζονται είναι καταδικασμένες να ΠΕΘΑΝΟΥΝ, και σ’ αυτό θα έχετε βαριά την ευθύνη της μη συμμετοχής σας στην κοινή προσπάθεια.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:

Εμείς ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ διαλέξαμε τον δρόμο της ευθύνης και του αγώνα. Σεις οι υπόλοιποι σύλλογοι και σωματεία αποφασίσατε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε;;;

 

Υ.Γ.1. Είναι μάλλον επίκαιρο και πάλι να διαβάσετε το άρθρο μου στις 28-10-2021 με τίτλο Η ΝΕΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ

 

Υ.Γ.2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ

 

Νικόλαος Χρ. Κωτίδης

(Ένας αθεράπευτος, ελεύθερος και αδέσμευτος

ενεργός πολίτης του Δήμου Εορδαίας)

(Μέλος του Συντονιστικού Οργάνου της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida