Αλλαγή φορέα υλοποίησης για το έργο αποχέτευσης στην Ερμακιά

1λ ανάγνωσης

Μετά από σημαντική καθυστέρηση και νομικές διευκρινίσεις, το έργο αποχέτευσης της Ερμακιάς προϋπολογισμού 74.000 ευρώ θα υλοποιηθεί τελικά από τη ΔΕΥΑΕ και όχι από τον Δήμο Εορδαίας όπως αρχικά προβλεπόταν. Το έργο αποτελεί το τελευταίο κομμάτι ενός μεγαλύτερου έργου ενός εκατομμυρίου ευρώ που είχε κατασκευαστεί επί δημαρχίας Ζαμανίδη και ολοκληρώθηκε το 2019.

Το συγκεκριμένο τμήμα της αποχέτευσης δεν κατασκευάστηκε τότε για διάφορους λόγους που συζητήθηκαν στην προηγούμενη περίοδο. Η τρέχουσα δημοτική αρχή θεώρησε δίκαιο το αίτημα των πολιτών για ολοκλήρωση του έργου.

Το καλοκαίρι εντοπίστηκε από τη ΔΕΥΑΕ ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί από τον Δήμο, και μετά από νομική συμβουλή αποφασίστηκε η μεταβίβαση των χρημάτων στη ΔΕΥΑΕ. Ο αντιδήμαρχος κ. Φουρκιώτης δήλωσε ότι μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης, θα ξεκινήσει άμεσα το έργο με στόχο την υλοποίηση μέσα στο φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Θέσεις εργασίας Tottis Pack Α.Ε
Ευκαιρία Καριέρας από την TOTTIS PACK A.E. – Προσλαμβάνει Προϊστάμενο Λογιστηρίου
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis