Προ των πυλών η ίδρυση παραρτήματος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Δυτική Μακεδονία. 

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Γεώργιος Κασαπίδης: «Η επανεκκίνηση του τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο στέλνει αισιόδοξα μηνύματα με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να συστήνεται στις τουριστικές αγορές ως ένας ασφαλής και βιώσιμος προορισμός, που μπορεί να προσφέρει μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες στον επισκέπτη»

Προ των πυλών η ίδρυση παραρτήματος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Δυτική Μακεδονία.


 

Ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας γίνεται πραγματικότητα. Έπειτα από παρέμβαση του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη προς το αρμόδιο Υπουργείο, είναι προ των πυλών η ίδρυση παραρτήματος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Δυτική Μακεδονία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η συμβολή του ΕΦΕΤ θα επιδράσει καταλυτικά την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων με έμφαση στην εμπορική εξωστρέφεια. Ο ελεγκτικός ρόλος του θα εδραιώσει την εφαρμογή των διαδικασιών ασφάλειας των τροφίμων χωρίς εκπτώσεις, αυξάνοντας έτσι την ποιότητα των παραγομένων προϊόντων.

Η Δυτική Μακεδονία αποκτά έτσι μια αναγκαία συνθήκη για περαιτέρω ανάπτυξη του δευτερογενούς τομέα του κλάδου των τροφίμων και εξασφαλίζει αποδεδειγμένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στον τομέα της εστίασης.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!