Optika Anagnostis
Reggia Pizzaria
buterfly - ptolemaida -eordaia
asepop velvendo
χριστιδησς 2
river party 2026
KOINVNIKO DIKTYO

Τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ενέργειας και η Υπουργός Περιβάλλοντος της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο πλαίσιο επίσκεψης μελέτης της Δίκαιης Μετάβασης

1λ ανάγνωσης

Με την Υπουργό  Περιβάλλοντος και Τουρισμού Nasiha Pozder  και τον Υπουργό Ενέργειας, Ορυχείων και Βιομηχανίας Vedran Lakic της Ομοσπονδίας της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης στο πλαίσιο επίσκεψης μελέτης  της  Παγκόσμιας Τράπεζας και εκπροσώπων φορέων της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης για τη  Δίκαιη Μετάβαση μέσω του προγράμματος JustCoalTransition.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν στη Δίκαιη Μετάβαση και στη διαχείρισή της από Περιφέρειες που εξαρτώνται από τον λιγνίτη, όπως η Δυτική Μακεδονία.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας αναφέρθηκε στον τρόπο ανάπτυξης ενός παραγωγικού μοντέλου το οποίο στόχο έχει την προσέλκυση επενδύσεων, τονίζοντας πως ήδη έχουν δημοσιευθεί προσκλήσεις για επενδύσεις στη Δυτική Μακεδονία με αυξημένα κίνητρα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιταχύνει τις διαδικασίες που χρειάζονται για την υποβολή επενδυτικών προτάσεων στην περιοχή, μέσω του Γεωγραφικού Πληροφοριακού Συστήματος GIS, το οποίο θα διαθέτει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις περιοχές οι οποίες δεν  είναι κατάλληλες για επενδύσεις, για περιβαλλοντικούς λόγους, για λόγους ρύπανσης ή για λόγους απόστασης από κατοικημένες περιοχές.

Τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ενέργειας και η Υπουργός Περιβάλλοντος της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο πλαίσιο επίσκεψης μελέτης της Δίκαιης Μετάβασης - Eordaialive.com Τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ενέργειας και η Υπουργός Περιβάλλοντος της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο πλαίσιο επίσκεψης μελέτης της Δίκαιης Μετάβασης - Eordaialive.com Τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας επισκέφθηκαν ο Υπουργός Ενέργειας και η Υπουργός Περιβάλλοντος της Βοσνίας Ερζεγοβίνης στο πλαίσιο επίσκεψης μελέτης της Δίκαιης Μετάβασης - Eordaialive.com

 

dei fiber kozani
-river-party-dei
Πρόγραμμα Επιβράβευσης Αριστούχων Αποφοίτων Λυκείου Όμορων Δήμων
dei-05-2026-myhomeonline
aiolikh verimioy
ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΝΙΚΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
delikostas-antallaktika.jpg
"Μελωδία 102.4 FM - No1 επιλογή στην Π.Ε. Κοζάνης"
iordanidis. ΚΟΖΑΝΗ