Κωτσιδης Στέφανος

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Έναρξη του Επιμορφωτικού Προγράμματος για τους εκπαιδευτικούς της Ν. Αφρικής.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Έναρξη του Επιμορφωτικού Προγράμματος για τους εκπαιδευτικούς της Ν. Αφρικής.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Έναρξη του Επιμορφωτικού Προγράμματος για τους εκπαιδευτικούς της Ν. Αφρικής.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Στις 17 Φεβρουαρίου 2022, ξεκίνησε το επιμορφωτικό πρόγραμμα «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ Γ2/ΞΓ Πρακτικές ανάπτυξης των γλωσσικών και διαπολιτισμικών  δεξιοτήτων» από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου ΤΗΜΕΝΟΣ.

 

Μέσα από το πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2022, θα επιμορφωθούν οι εκπαιδευτικοί της ελληνικής γλώσσας από τη Σχολή ΣΑΧΕΤΙ και Σχολεία- ΤΕΓ (Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας) σε σύγχρονα ζητήματα διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας.

 

Κατά την εναρκτήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απηύθηναν χαιρετισμούς  ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και Πρόεδρος του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ., καθηγητής Γεώργιος Ιορδανίδης, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης στο Γενικό προξενείο της Ελλάδας στο Γιοχάνεσμπουργκ, κ. Γεώργιος Βλάχος και η Διευθύντρια Ελληνικών Σπουδών της σχολής ΣΑΧΕΤΙ, κ. Αντωνία Παπάζογλου. Η Διευθύντρια του Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας και Συντονίστρια του επιμορφωτικού προγράμματος, καθηγήτρια Ελένη Γρίβα,  παρουσίασε τη δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος, ενώ οι επιμορφωτές Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, Ελένη Κοροσίδου, Ιωάννα Καϊάφα και Σπύρος Μπούρας, παρουσίασαν με ενδιαφέροντα τρόπο το περιεχόμενο των θεματικών εκπαιδευτικών ενοτήτων που στοχεύουν στην εξάσκηση των εκπαιδευτικών σε σύγχρονες μεθόδους για την ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων και των δεξιοτήτων διαπολιτισμικής επικοινωνίας.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Έναρξη του Επιμορφωτικού Προγράμματος για τους εκπαιδευτικούς της Ν. Αφρικής. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Έναρξη του Επιμορφωτικού Προγράμματος για τους εκπαιδευτικούς της Ν. Αφρικής.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Λουκουμάδες Σόφη
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης