Ουσιαστική και εποικοδομητική η συνάντηση ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ

1λ ανάγνωσης

Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε από την  κατανόηση των θεμάτων (που τέθηκαν από το Συνδικάτο) και την πρόθεση να εξεταστούν και να τύχουν της ανάλογης διαχείρισης, αποτελεί το καταστάλαγμα της συνάντησης που είχε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Αλέξανδρο Βαρβέρη, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, έπειτα από τη συνδρομή του Βουλευτή Ν.Δ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Κατά κύριο λόγο η ενημερωτική συνάντηση κινήθηκε γύρω από ζητήματα ασφάλισης και ασθενειών ενώ τέθηκε περισσότερο αναλυτικά και το μείζων θέμα των ΥΒΑΕ για το οποίο ο κ. Διοικητής εξέφρασε την στήριξη και σύμφωνη άποψή του στην προσπάθεια του σωματείου για επίλυση, αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος.

Έχοντας τα θετικά ερεθίσματα από την συνάντηση με τον Διοικητή, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα συνεχίσει -όπως εξάλλου κάνει μέχρι τώρα- κάθε προσπάθεια που μπορεί να πετύχει θετικά πράγματα για τους εργαζόμενους.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei_03-2026_myHomeMaxim
Ευχες Πασχα επιμελητηριο Κοζανης
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis