Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Let’s talk about Communication of Luxury Brands

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
«Let’s talk about Communication of Luxury Brands – Επικοινωνία ενός Luxury Brand: Προκλήσεις, ευκαιρίες, ανατροπές», από το Εργαστήριο Επικοινωνία στη Διοίκηση και την Τεχνολογία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

«Lets talk about Communication of Luxury Brands – Επικοινωνία ενός Luxury Brand: Προκλήσεις, ευκαιρίες, ανατροπές», από το Εργαστήριο Επικοινωνία στη Διοίκηση και την Τεχνολογία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη  8 Μαρτίου  2023, διαδικτυακά, η όγδοη μίας σειράς προγραμματισμένων εκδηλώσεων του εργαστηρίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  με εισηγήτρια την κ. Μαρία Ρέρρα, Υπεύθυνη ψηφιακής επικοινωνίας και μάρκετινγκ – Kessaris με θέμα  “Let’s talk about Communication of Luxury Brands – Επικοινωνία ενός Luxury Brand: Προκλήσεις, Ευκαιρίες, Ανατροπές”.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κ. Ρέρρα ανέλυσε και παρουσίασε στους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν ένα luxury brand, και πώς αυτά επηρεάζουν τους πελάτες από την generation X έως και τους millennials. Επίσης, ανέλυσε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και τις προκλήσεις που δημιουργούνται για την επικοινωνία και το marketing για την προβολή αυτών των προϊόντων στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον .Όλα τα παραπάνω παρουσιάστηκαν από έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους luxury brands στην Ελλάδα, τον Kessaris Group of Companies.

Ιδιαίτερη ήταν τέλος η αναφορά στην χρήση νέων τεχνολογιών στο marketing των luxury brands, όπως η επαυξημένη πραγματικότητα (AR), το metaverse, το blockchain και τα NFTs, με ιδιαίτερα παραδείγματα που κίνησαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η Δ/ντρια του εργαστηρίου και Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγήτρια κ. Σωτηρία Τριαντάρη  ενώ τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο των μελών του  Διδακτικού και Εργαστηριακού Προσωπικού του Τμήματος.

 

«Let’s talk about Communication of Luxury Brands – Επικοινωνία ενός Luxury Brand: Προκλήσεις, ευκαιρίες, ανατροπές», από το Εργαστήριο Επικοινωνία στη Διοίκηση και την Τεχνολογία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!