Σύσκεψη για την Ακρινή στο αρμόδιο Υπουργείο (Φωτογραφίες)

2λ ανάγνωσης

Μετά τη δέσμευση του Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την επανεκκίνηση του κρίσιμου ζητήματος της Ακρινής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024 σύσκεψη στην Αθήνα, με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κοκκαλιάρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Παπαδοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Βόμβας καθώς επίσης ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης και βουλευτής Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ακρινής Γιώργος Αντωνιάδης, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού Γιάννης Τσαβδαρίδης και Γιώργος Παπαδόπουλος αλλά και ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Πελοπίδας Καλλίρης.

«Όπως είχαμε υποσχεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας, στόχος της σύσκεψης στο Υπουργείο, ήταν η άμεση ενημέρωση των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας της Ακρινής, από τα πιο επίσημα χείλη, για το που βρίσκεται το κρίσιμο θέμα του οικισμού», τονίζει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, υπογραμμίζοντας και πάλι ότι «την τελική απόφαση, για το τι μέλλει γενέσθαι, θα τη λάβουν οι κάτοικοι της Ακρινής. Απόφαση, την οποία η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει και θα σεβαστεί, όποια και να είναι αυτή».

Σύσκεψη για την Ακρινή στο αρμόδιο Υπουργείο (Φωτογραφίες) - Eordaialive.com

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Θέσεις εργασίας Tottis Pack Α.Ε
Ευκαιρία Καριέρας από την TOTTIS PACK A.E. – Προσλαμβάνει Προϊστάμενο Λογιστηρίου
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis