Δρέπανο Κοζάνης – Έρανο ”Μαϊμού” από επιτήδειους καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Κοινότητας

Δρέπανο Κοζάνης - Έρανο ''Μαϊμού'' από επιτήδειους καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Κοινότητας

Περιεχόμενο

Δρέπανο Κοζάνης – Έρανο ”Μαϊμού” από επιτήδειους καταγγέλλει ο Πρόεδρος της Κοινότητας
Σήμερα μετά από ενημέρωση που είχα από γειτονικό χωριό, πληροφορήθηκα ότι πραγματοποιείται έρανος για συντοπίτη μας μετά από ατύχημα που είχε.
Σε επικοινωνία μου με την οικογένεια ενημερώθηκα ότι πρόκειται για απάτη.
Όποτε εάν σας ζητηθούν χρήματα προς αποκατάσταση του συντοπίτη μας να γνωρίζετε ότι η οικογένεια δεν ζητά χρήματα.
Παρακαλούμε θερμά να μη γίνει καμία δωρεά. Η οικογένεια επιφυλάσσετε να κινηθεί νομικά προς όποιον προσπαθεί να κερδοσκοπήσει.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρεπάνου 
Παπαδημητρίου Χ Φώτης.
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !