Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα: Διαμαρτυρίες καταστηματαρχών για έλλειψη ηλεκτροφωτισμού

Πτολεμαΐδα: Διαμαρτυρίες καταστηματαρχών για έλλειψη ηλεκτροφωτισμού

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Διαμαρτυρίες διατυπώνουν καταστηματάρχες επί των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Πόντου στην Πτολεμαΐδα επειδή τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο η περιοχή κατά τις βραδινές ώρες είναι βυθισμένη στο σκοτάδι, αφού δεν ανάβουν οι καινούργιες λάμπες στους στύλους ηλεκτροφωτισμού.

Πρόκειται για κεντρικό σημείο της πόλης με πολλά καταστήματα αλλά και μικρές επιχειρήσεις καφέ και αναψυχής, με τους ιδιοκτήτες τους να υποστηρίζουν πως όταν σβήνουν τα φώτα από τα εμπορικά καταστήματα η περιοχή “νεκρώνει”. Επισημαίνουν ακόμη ότι η κατάσταση αυτή επηρεάζει σημαντικά τη δουλειά τους, με δεδομένο ότι οι καφετέριες, ύστερα από το εξάμηνο lockdown, άνοιξαν στις αρχές Μαΐου και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, γι’ αυτό και θα πρέπει να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και να επιδιορθωθούν οι βλάβες, για να τονωθεί η κίνηση και να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Mαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida