Έκδοση τίτλων κυριότητας αναδασμού αγροκτήματος Κομνηνάδων Καστοριάς

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Έκδοση τίτλων κυριότητας αναδασμού αγροκτήματος Κομνηνάδων Καστοριάς

Έκδοση τίτλων κυριότητας αναδασμού αγροκτήματος Κομνηνάδων Καστοριάς

 

Σε φάση ολοκλήρωσης ο αναδασμός του αγροκτήματος Κομνηνάδων Καστοριάς, συνολικής έκτασης 12.580 στρεμμάτων, ο οποίος ξεκίνησε το 2009.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μετά και την οριστική κύρωση  του αναδασμού, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης τίτλων κυριότητας για τους 216 δικαιούχους, με την συνολική αναδιανεμηθείσα έκταση να ανέρχεται σε 5.134 στρέμματα, εκ των οποίων η καλλιεργήσιμη αναδιανεμηθείσα έκταση αντιστοιχεί σε 3.666 στρέμματα.

Ταυτόχρονά, μετά και  από την ολοκλήρωση των παράλληλων έργων αναδασμού στο αγρόκτημα Κομνηνάδων, εντός του Ιουνίου 2022, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παραδίδει στην περιοχή ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αναδασμό.

Η Περιφερειακή Αρχή, υλοποιώντας τον σχεδιασμό της και τηρώντας πιστά τις δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Κασαπίδη, στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους αναδασμούς που για δεκαετίες ολόκληρες απουσίαζαν από την περιοχή.

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!