Συνελήφθη 54χρονος στην Πτολεμαΐδα, που με την βοήθεια ανηλίκου είχαν κλέψει 2 κάρτες αναλήψεων και έκαναν αγορές 832 ευρώ - Το eordaialive.com Ευχαριστεί Δημόσια το Τμήμα Αφάλειας Εορδαίας

Eυχαριστήρια επιστολή Κοινότητας Βαρικού

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eυχαριστήρια επιστολή Κοινότητας Βαρικού

 

Η Κοινότητα Βαρικού θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους όσοι συμμετείχαν στην εντουροβόλτα που πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά στο Βαρικό, οργανωμένη από τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Βαρικού.

Η εντουροβόλτα είναι μια δράση που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια στο χωριό μας και κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερα άτομα, λάτρεις της φύσης και των μηχανών. Έτσι και φέτος, συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να απολαύσει όχι μόνο τη φύση αλλά και μια βόλτα με τη μηχανή σε διαδρομές οι οποίες είχαν καθοριστεί από τον ΜοτοσυκλετιστικόΌμιλο Βαρικού.

Όλοι όσοι συμμετείχαν επέδειξαν άψογη συμπεριφορά και προσοχή, τηρώντας τα μέτρα τα οποία είχαν οριστεί, με αποτέλεσμα η διοργάνωση να έχει μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι βρέθηκαν στο χωριό μας γι’αυτό το διήμερο και τους περιμένουμε τον επόμενο χρόνο για μία ακόμη εντουροβόλτα γεμάτη περιπέτεια.

Κοινότητα Βαρικού

Κοινοποιήστε το άρθρο