Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής-δηλώσεων, στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-21, για εγγραφή στους Δημοτικούς Σταθμούς του Δήμου Εορδαίας.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Σε νέα διεύθυνση μεταφέρθηκαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας

Το ΝΠΔΔ «Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας» Δήμου Εορδαίας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής-δηλώσεων, στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-21, ξεκίνησε από την Παρασκευή 17 Ιουλίου έως και Τετάρτη 5 Αυγούστου.

Το ΝΠΔΔ  καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Σταθμούς του Δήμου Εορδαίας, να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση έως και τις 5 Αυγούστου του 2020.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής, στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με την χρήση των κωδικών taxisnet.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι.

Οι ενδιαφερόμενες/οι, εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (Voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν τον Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το παιδί τους. Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση αναφέρονται στη πρόσκληση, στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr).

Όσες/οι ενδιαφερόμενες/οι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες  ή βοήθεια στην συμπλήρωση της αίτησης, μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2463350119 (κ. Καρατόκη Πασχαλίνα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...