ΔΕΥΑ Εορδαίας : Ενημέρωση για την εξυπηρέτηση πολιών

1λ ανάγνωσης

 Στα πλαίσια περιορισμού της, διασποράς του Κορωναϊού COVID-19, βάσει της Απόφασης Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.ΟΙΚ.65910 (ΦΕΚ 4566/15.10.2020, τεύχος Β), ο Νομός Κοζάνης εντάσσεται από τις 16.10.20 στο τέταρτο επίπεδο προληπτικών μέτρων (πολύ υψηλό).

     Ως εκ τούτου:

1.       Είναι  υποχρεωτική η χρήση, μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και από τους υπαλλήλους και τους δημότες – καταναλωτές, κατά την συναλλαγή τους με την Επιχείρηση.

2.       Η εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες της Επιχείρησης, θα πραγματοποιείται  υποχρεωτικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

3.       Η εξόφληση των οφειλών (λογ/σμών κ.λ.π.), θα γίνεται αυτοπροσώπως μόνο από τους καταναλωτές, οι οποίοι δεν κάνουν χρήση ηλεκτρονικών μέσων (ebanking).

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

24630-27456

24630-23563

24630-24823

Για την προστασία της δημόσιας υγείας.

                                                                                                                       Από την Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei-05-2026-myhomeonline
Θέσεις εργασίας Tottis Pack Α.Ε
Ευκαιρία Καριέρας από την TOTTIS PACK A.E. – Προσλαμβάνει Προϊστάμενο Λογιστηρίου
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis