Δ. Μακεδονία – Αν. Πάτσης: «Όλοι οι νομοί να μπουν στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δ. Μακεδονία – Αν. Πάτσης: «Όλοι οι νομοί να μπουν στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης»

«Όλοι  οι Νομοί της Δυτικής Μακεδονίας είναι εξαρτημένοι μεταξύ τους και έτσι έπρεπε να συμπεριληφθούν και στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης και όχι κατά το δοκούν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στο περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη γιατί στο σχέδιο αυτό μένουν εκτός οι Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών και Καστοριάς.

Ο κ. Πάτσης πρόσθεσε ότι για το θέμα αυτό είχε στείλει επιστολή στον κ. Κασαπίδη, αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιο, με την οποία ζητούσε να συμπεριληφθεί και η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών στο Σχέδιο, γιατί όπως τόνισε «όλα τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξαν αρνητικές επιπτώσεις εξαιτίας της δραστηριότητας της ΔΕΗ, με το αυξημένο ΑΕΠ που εμφάνιζε η Δυτική Μακεδονία».

«Ελπίζω ότι και την ύστατη στιγμή θα συμπεριληφθούν στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης και οι νομοί Γρεβενών και Καστοριάς γιατί διαφορετικά θα καταδικαστούν σε ανέχεια, φτώχια, ανεργία και μαρασμό», κατέληξε ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος επέρριψε ευθύνες, τόσο στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη όσο και στον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιο, γιατί αποκλείστηκε η περιοχή και από το επιπλέον ποσοστό του 10% για το πρόγραμμα «Εξοκονομώ-Αυτονομώ».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

Μάκης Νασιάδης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...