Ενημέρωση Δήμου Αμυνταίου προς επιχειρήσεις που απασχολούνται με τον Τουρισμό για συμμετοχή – προβολή τους στην Διεθνή Έκθεση “PHILOXENIA”

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ενημέρωση Δήμου Αμυνταίου προς επιχειρήσεις που απασχολούνται με τον Τουρισμό για συμμετοχή - προβολή τους στην Διεθνή Έκθεση "PHILOXENIA"

Ενημέρωση Δήμου Αμυνταίου προς επιχειρήσεις που απασχολούνται με τον Τουρισμό για συμμετοχή – προβολή τους στην Διεθνή Έκθεση “PHILOXENIA”


 

Ο Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει τις επιχειρήσεις που απασχολούνται με τον Τουρισμό (εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, οινοποιεία, μεταποιητικές μονάδες κ.α.) ότι θα συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA”. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της συμμετοχής είναι η προβολή και προώθηση του Τουρισμού, ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης του Δήμου Αμυνταίου λόγω του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου που διαθέτει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν παρακαλούνται να ενημερώσουν τον Δήμο Αμυνταίου μέχρι την Τετάρτη , 16 Νοεμβρίου  και ώρα 14:00.

Αρμόδια επικοινωνίας είναι  η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Γυρίκη (τηλέφωνα επικοινωνίας : 6981102103 & 2386350100)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!