Ενημέρωση από την ΠΕ Κοζάνης για την εξέλιξη των έργων οδικών προσβάσεων σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, ανά Δήμο.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Στηρίζεται εμπράκτως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από το Πρόγραμμα Δίκαιης Μετάβασης

Ενημέρωση από την ΠΕ Κοζάνης για την εξέλιξη των έργων οδικών προσβάσεων σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, ανά Δήμο.


 

Η ΠΕ Κοζάνης υλοποιεί τα έργα των οδικών προσβάσεων σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, μέσω των οποίων υλοποιούνται ασφαλτοστρώσεις ή χαλικοστρώσεις σε κτηνοτροφικές μονάδες και άλλες επιχειρήσεις. Η Β’ φάση έχει ολοκληρωθεί και η Γ’ φάση είναι σε διαδικασία δημοπράτησης και υπογραφής σύμβασης, ανά Δήμο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε την εξέλιξη της Γ’ φάσης για το Δήμο Κοζάνης προϋπολογισμού 5.450.000 ευρώ (βρίσκεται στο στάδιο έγκρισης όρων δημοπράτησης) και για το Δήμο Βοΐου προϋπολογισμού 5.110.000 ευρώ (βρίσκεται στο στάδιο της ανάθεσης στον προσωρινό μειοδότη). Το αντίστοιχο έργο για το Δήμο Σερβίων προϋπολογισμού 5.670.000 ευρώ, βρίσκεται σε στάδιο οριστικής κατακύρωσης σε ανάδοχο, ενώ του Δήμου Βελβεντού, προϋπολογισμού 308.000 ευρώ ,έχει ήδη συμβασιοποιηθεί και αναμένεται η εκκίνηση της εκτέλεσής του.

Θα ακολουθήσει και Δ’ φάση ασφαλτοστρώσεων και χαλικοστρώσεων, η μελέτη της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορεί να συμπεριλάβει νέες αιτήσεις. Τα έργα δημοπρατούνται και υλοποιούνται από τις τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕ Κοζάνης ενώ στους προϋπολογισμούς τους συμμετέχουν οι οικείοι Δήμοι κατά 15%.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!