ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΑ

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΑ

Με την ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης οικισμού Μεταξά» και των προβλεπόμενων δοκιμών στο νέο δίκτυο αγωγών, καλούνται οι κάτοικοι της Κοινότητας Μεταξά να προχωρήσουν, από την πλευρά τους, στην υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών ώστε να συνδεθούν εντός του φρεατίου που έχει τοποθετηθεί στο όριο της ιδιοκτησίας τους και αποτελεί την καινούρια τους παροχή.

Επισημαίνεται ότι εντός του προαναφερθέντος νέου φρεατίου έχει ήδη τοποθετηθεί (στα πλαίσια εργολαβίας τηλεμετρίας) νέο ηλεκτρονικό υδρόμετρο, επί του οποίου θα γίνει η σύνδεση.

Σημειώνεται ότι ως καταληκτική ημερομηνία, πέραν της οποίας το παλαιό δίκτυο θα τεθεί εκτός λειτουργίας και η παροχή νερού θα γίνεται αποκλειστικά από το νέο δίκτυο, τίθεται η Δευτέρα 24/04/2023.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Για κάθε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Γιάννη Μπλαχάβα στο τηλ. 6948470102 ή τον κ. Παναγιώτη Δραγκόλα στο τηλ. 6972850807.

 

Σέρβια, 17/03/2023

Ο Δήμαρχος

Χρήστος Ελευθερίου

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!