Δήλωση Σάκη Βούρα περί κλεισίματος Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δήλωση Σάκη Βούρα περί κλεισίματος Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

Αγαπητές κυρίες και κύριοι

Πληροφορήθηκα πως κυκλοφορεί σε τοπική ιστοσελίδα δήλωσή μου για το ολοκληρωτικό κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων .

Ρωτήθηκα από ορισμένους συναδέλφους σας για το αν μπορώ να δηλώσω εάν πρέπει να κλείσει ολοκληρωτικά η Γέφυρα του θέματος. Κατ’ επανάληψη σε απαντήσεις μου απέφυγα να αναφερθώ σε θέματα στατικότητας για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν είμαι ειδικός επί του θέματος και ούτε διεκδικώ τέτοιο ρόλο. Μάλιστα, πολλές φορές ανέφερα σε ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος για τους διερχόμενους, ότι εγώ βρίσκομαι πολλές ώρες κάθε μέρα στη Γέφυρα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αυτό που δήλωσα, προσπαθώντας να περιγράψω και λίγο γλαφυρά το έργο που υλοποιείται, πως υπάρχουν ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ οδηγοί που ακόμη και σήμερα, παραβιάζουν τα όρια μονοδρόμησης και ταχύτητας με κίνδυνο για τους εργαζόμενους που εργάζονται εντός του οριοθετημένου τμήματος του καταστρώματος Αν λοιπόν αυτοί οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν από κάποιον ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ οδηγό προτιμώ να κλείσει η Γέφυρα.

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη δημοσίευση της διευκρίνησης

Με ειλικρινή εκτίμηση

Σάκης Βούρας

Τοπογράφος Μηχανικός

Προ/μενος Τμήματος Εκτέλεσης Συγκοινωνιακών Έργων

Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!