Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

«Ανακοίνωση ΠΤ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο»

«Ανακοίνωση ΠΤ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο»
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το Περιφερειακό Τμήμα του Συνδέμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οδύνη για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Ως Κοινωνικοί Λειτουργοί καθημερινά αγωνιζόμαστε για την προστασία και το σεβασμό της ανθρώπινης  ζωής ως το υπέρτατο δικαίωμα και αγαθό. Οι αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του σεβασμού της διαφορετικότητας είναι κεντρικής σημασίας για εμάς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια είναι απαράβατη και θεμελιώδη αξία και γιαυτό επιβάλλεται να είναι σεβαστή και να προστατεύεται. Οι κοινωνικοί λειτουργοί υποστηρίζουμε και υπερασπιζόμαστε το δικαιώμα στη σωματική, ψυχική, συναισθηματική, πνευματική ακεραιότητα και ευημερία, καθώς και όλων των δικαιωμάτων που απορρέουν από τις αρχές τις εγγενούς αξίας και αξιοπρέπειας για όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως.

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, ως φορέας που εκπροσωπεί επιστημονικά και επαγγελματικά τους Κοινωνικούς Λειτουργούς όλης της χώρας, δήλωσε την ετοιμότητα και τη διαθεσιμότητα του  για παροχή στήριξης σε επαγγελματίες και επιζώντες και τη δέσμευσή να συνεχίσουμε το έργο για την υποστήριξη, τη φροντίδα, τη στέγαση και την αξιοπρεπή διαβίωση των διασωθέντων στη χώρα μας.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα η εγκληματική εκμετάλλευση της ανθρώπινης απελπισίας που οδηγεί σε μαζικές μετακινήσεις ευάλωτων πληθυσμιακά ανθρώπων υπό συνθήκες που οδηγούν  σε ναυάγια και εκατόμβες νεκρών.

Διεκδικούμε να τηρείται η Συνθήκη της Γενεύης για τους Πρόσφυγες για την ουσιαστική προστασία των δικαιωμάτων τους, να προτεραιοποιούν σε κάθε περίπτωση  την παροχή ασφαλούς πρόσβασης, ανθρωπιστικής βοήθειας και τον σεβασμό της αξιοπρέπειας των ανθρώπων που αιτούνται άσυλο.  Να καταργηθούν οι συμφωνίες της ΕΕ που τους εγκλωβίζουν στις χώρες υποδοχής και εντείνουν την καταστολή αντί να προάγονται ανθρωπιστικές λύσεις.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                  Η Γ. Γραμματέας,

Αναστασία Βαβλιάρα                                     Αντωνία Ευαγγελοπούλου

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...