Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών ολοκληρώθηκε η εμποροπανήγυρη της πόλης του Αμυνταίου, ένας πολιτιστικός και οικονομικός θεσμός με πανελλήνια εμβέλεια και κύρος.
Οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου Θωμά Τζήγα, κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες καθ’ όλη τη διάρκεια του πανηγυριού ώστε να διατηρήσουν την πόλη καθαρή.
Οι ολονύκτιοι καθαρισμοί που ακολούθησαν το πέρας του, επέτρεψαν στους δημότες να αντικρίσουν από το επόμενο κιόλας πρωί μια πόλη καθαρή, που είχε επανέλθει σε μεγάλο βαθμό στην προτέρα της κατάσταση.









Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber











