47.700 ευρώ από την ΠΕ Κοζάνης για την κατεδάφιση κτηνοτροφικών μονάδων στην περιοχή του Νέου Οικισμού Κομάνου

1λ ανάγνωσης

47.700 ευρώ από την ΠΕ Κοζάνης για την κατεδάφιση κτηνοτροφικών μονάδων στην περιοχή του Νέου Οικισμού Κομάνου

 

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια, εισηγήθηκε την ένταξη σε πρόγραμμα χρηματοδότησης του έργου «Κατεδάφιση κτηνοτροφικών μονάδων στην περιοχή του Νέου Οικισμού Κομάνου» στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας της Πέμπτης 20 Απριλίου 2023.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 47.700 ευρώ και περιλαμβάνει τις εργασίες κατεδάφισης των υφιστάμενων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων του Νέου Οικισμού Κομάνου αλλά και μεταφοράς των προϊόντων της κατεδάφισης στον ενδεδειγμένο χώρο.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα ως προς την πρόοδο των εργασιών προετοιμασίας του νέου οικισμού για την μετεγκατάσταση. Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει τους κατοίκους ώστε να επιτευχθεί η μετεγκατάσταση που για πολλά χρόνια είναι σε εκκρεμότητα.

 

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΗ - - Coupons
κουρτιδης πτολεμαιδα
aiolikh verimioy
ραδιο καψουρα - Πτολεμαιδα-Εορδαια
Ράδιο Καψούρα
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
Melodia1024
ioardanidis