Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Θέση εργασίας στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας

Θέση εργασίας στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού , με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ενός (1) ατόμου ειδικότητας Υ.Ε. Εργατών Γενικών Καθηκόντων , διάρκειας οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Η έναρξη της 10ήμερης προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων αρχίζει την Πέμπτη, 24-08-2023 και λήγει την Δευτέρα 04-09-2023 

 

Την Ανακοίνωση και το Παράρτημα αυτής  με ΑΔΑ: 62ΦΘΟΚΡΒ-ΑΛ1 καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής  θα τα βρείτε στον σύνδεσμο :

https://kedeordaias.gr/2023/08/23/anakoinosisox012023/

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
1
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...